MENY
Varm glögg & pepparkakor innan julbordets start (serveras utomhus om vädret tillåter)
Smör, ost & sill (serveras vid bordet) veganskt alternativ finns tillgängligt
Citrusgravad & varmrökt lax
Skagenröra med pepparrot & sikrom
Västerbottenostpaj toppad med ostcrème & plockad dill
7 minuters EKO-ägg toppad med smetana, tångkaviar & finskuren lök
Vispad burrata, oliv & olio Santo
Alevropita (nordgrekisk fetaost- & ricottapaj)
Kolgrillade gulbetor, balsamico, svartavinbär & rostad pinje
Griljerad julskinka med hemlagad pepparkakssenap & Västervikssenap
Griljerad rotselleri
Rökta korvar (Munsö- & renkorv)
Gåsleverpaté med cumberlandsås
Gästgivare pastej
Jamón, chorizo & morcilla med cornichons & crostini
Svenska & spanska ostar med fikonmarmelad
Janssons frestelse (vegansk Hanssonson frestelse)
J“Hemlagade” köttbullar
Veganska köttbullar
Prinskorv
Honung- &. ingefärsgriljerade revbenspjäll
Lutfisk (beställs & serveras vid bordet)
Rödbetssallad
Kokt delikatesspotatis med dill & brynt smör
Ugglarps långkål
Ingefärskokt rödkål
Härligt och innovativt godis & dessertbord
Fransk chokladtårta med torkat hallonsocker & maräng
Karamelliserad saffranspannkaka med portvinsbjörnbär & mandelmassacrumble
Financier med äppelkompott smaksatt med kanel & calvados
Vispad vaniljgrädde
Crema Catalana med havssalt & apelsinsocker
Traditionellt julgodis
knäck
ischoklad
Dadelbollar (vegan)
Coconut rice (vegan)
pepparkakor